We hebben onze eigen boekwinkel waar gratis en betaalde content staat en we hebben het zo makkelijk mogelijk voor je proberen te maken. Zonder passwords die je moet onthouden of opslaan bijvoorbeeld. Als je klant bent kan je jouw bestellingen altijd nog een keer downloaden, wel zo handig als je vergeten bent waar je de downloads zelf had opgeslagen. In dit blogje leggen we uit hoe je bij jouw bestanden komt. Het kost in het begin misschien even wat moeite maar wij doen ons best om het voor jou de moeite waard te maken. Zo komt deze zomer de gratis Kluslijst Zomereditie en kan je de komende jaren meer gratis en betaalde content verwachten.

Stap 1 : ga naar de boekwinkel via de link shop.huisfluisteraar.nl en klik rechtsboven op het symbooltje van een poppetje om naar jouw account toe te gaan

Stap 2 : vul het mailadres in dat je voor je bestelling gebruikt hebt, de shop herkent die meteen en stuurt een link met een inlogcode naar je mailadres:

Stap 3 : Vul de code in, je hoeft niet op enter te drukken, je wordt vanzelf doorgestuurd naar jouw account waar een opsomming staat van je bestellingen. Klik op het bestelnummer van het ebook dat je nog een keer wilt downloaden

Stap 4 : Je wordt naar de bestelling geleid en onderaan die pagina staat een link naar het bestand dat bij de bestelling hoort. Als er sinds je bestelling een nieuwe versie van het ebook is gemaakt wordt die hier automatisch getoond, je bent dus altijd verzekerd van de laatste versie.

Veel leesplezier! Mocht je nog vragen of suggesties hebben, laat het ons weten via info@huisfluisteraar.nl

Lars en Felix

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *