Over ons

Bewoners helpen met slimme stappen voor hun huis

Bewoners helpen met slimme stappen voor hun huis

Huisfluisteraar helpt bewoners bij het zetten van slimme stappen met hun huis. We staan elke dag op om het slim en betaalbaar toekomstbestendig maken van woonhuizen voor iedereen bereikbaarder te helpen maken. Dat betekent dat deze website nooit af is, want we leren elke dag bij. Wij leren van jouw reis en jouw huis, wij ontdekken hoe we jou daar het beste bij kunnen helpen. We gaan van start met datgene wat we al hebben aan content en verhalen. We hebben een boekwinkel met diverse content (gratis en betaald) en diverse artikelen en blogs waarin je kunt grasduinen.

Samen op reis naar toekomstbestendige woningen in Nederland

In 2024 wordt de boekwinkel sowieso uitgebreid met een nieuw boek over de Slimme Stappen Methode: een manier van plannen maken en realiseren waarmee we de afgelopen 10 jaar veel mensen geholpen hebben.

Wil je lekker de diepte in over de Slimme Stappen Methode? Dat kan dit najaar! Hiervoor zijn we de Huisfluister Ontdekplek aan het inrichten waar we met video's, vlogs en handige (reken)tools op vele onderwerpen echt de diepte in kunnen gaan en reisverslagen gaan delen.

Voel je welkom in ons Huisfluisterhuis en snuffel maar vast rond langs de verhuisdozen en steigers want onze huizen zijn nooit af, en onze plannen om daarbij te helpen ook niet.

Meet the team

Lars Boelen

Samen met bewoners ontdekken wat de vraag achter de vraag is, hoe de woning er voor staat en waar het in Slimme Stappen naar toe kan, daar kom ik mijn bed voor uit. In 2019 schreef ik er het ebook Praktijkgids Plannen Maken over.


Felix van Gemen

"Het gaat niet om slimme tools, maar om mensen slimmer maken". Die gedachte is de drijvende kracht achter alles wat Felix doet. Hij is er van overtuigd dat alle mensen in hun eigen tempo tot waardevolle nieuwe inzichten en kennis kunnen komen. En ook dat dit nodig is: het toekomstbestendig maken van je huis is niet makkelijk, maar het kan wel leuker dan het nu is.